Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde yürütülen çalışmalar sonucu KOBİ Destek (Nefes) Kredisi için kredilendirme işlemlerine 20.09.2018 tarihinde başlanacaktır.
Odamız 41. Meslek Komitesi (Gayrimenkul Sektörü) ve Adana Emlakçılar Esnaf Odası işbirliğiyle, 21 Eylül 2018 Cuma günü saat 14.00’da Odamızda, 05.09.2018 tarihinde yürürlüğe giren Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği İle İlgili Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecektir.
KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ AHİLİK BURSU HAKKINDA BİLGİ
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin (BMGK) 1518 (2003) sayılı kararı uyarınca faaliyet gösteren Irak Yaptırımlar Komitesi'nin Başkanlığı tarafından Birleşmiş Milletler nezdindeki Daimi Temsilciliklere ve Daimi Gözlemciliklere gönderilen ve bir örneği duyuru içerisinde yer alan Nota iletilmektedir.
03 - 05 Ekim 2018 tarihleri arasında, Mersin ilinde, Akkuyu NGS projesi potansiyel tedarikçileri için seminer ve firmalar arası ikili iş görüşmeler programı gerçekleştirilecektir.
Odamızda 43. Grup Meslek Komitesi, 7-9 Kasım 2018 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinde düzenlenecek olan "Temizlik Ürünleri Fuarı"na katılım kararı almıştır.
Odamız ve firma/gümrük müşaviri stokunda bulunan barkodsuz D-8 Menşe İspat Belgesi, Menşe İspat Belgesi (İran) ile Menşe Belgesi (Malezya) sadece manuel olarak onaylanmaya devam edilecek diğer taraftan söz konusu belgelerin barkodlu olarak basımı yapılanlarının ise MEDOS sistemi üzerinden elektronik ortamda onay işlemi tamamlanacaktır.
21 Eylül 2018 Cuma günü saat 15.30’da Adana Sanayi Odası’nda düzenlenecektir.
KOBİ'LERE PROJE YÖNETİMİ,AR-GE,TEKNOLOJİ VE İNOVASYON YÖNETİMİ, VE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ YÖNETİMİ EĞİTİMLERİ
FOODEX SAUDI GIDA VE İÇECEK FUARI 2018 10 Eylül 2018 Pazartesi
12-15 Kasım 2018 tarihlerinde Suudi Arabistan Cidde Fuar Merkezi'nde düzenlenecektir.