irişimcilik Ekosistemi Derneği tarafından (GED) Çukurova Kalkınma Ajansı desteğiyle, 8-9 Mart 2019 tarihlerinde “Melek Yatırımcı Yetiştirme Eğitimi” düzenlenecektir.
NEPAL YATIRIM KONFERANSI HK. 14 Şubat 2019 Perşembe
Nepalin başkenti Katmandu’da, 29-30 Mart 2019 tarihlerinde Nepal Yatırım Konferansı düzenlenecektir.
AOSB PROJE YARIŞMASI HK. 14 Şubat 2019 Perşembe
AOSB PROJE YARIŞMASI HK.
MEB ONAYLI SİTE VE APARTMAN YÖNETİCİLİĞİ UZAKTAN EĞİTİM KURSU
BULGARİSTAN E-ARABULUCULUK UYGULAMASI HK. 13 Şubat 2019 Çarşamba
Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası’nın, bir Avrupa Birliği projesi olan “e-mediation/e-arabuluculuk” hizmeti verdiği belirtilmekte olup detaylı bilgi duyuru içerisinde yer almaktadır.
İL KADIN GİRİŞİMCİLER VE İL GENÇ GİRİŞİMCİLER SEÇİM LİSTELERİ İLAN EDİLDİ
Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifikasına haiz firmalar, talep etmeleri ve Birliğimizce uygun görülmesi halinde sabit teminat karşılığında ATA karnesi kullanabileceklerdir. Bu hususta “ATA Karnesi Uygulama Esasları”nda da değişiklik yapılmış olup, güncel hali duyuruda yer almaktadır.
TASLAK ULUSAL MESLEK STANDARDI HK. GÖRÜŞ
TASLAK ULUSAL MESLEK STANDARTLARI GÖRÜŞ
TOBB MEYBEM EMLAK, SERVİS ARACI ŞOFÖRÜ VE KÖPRÜLÜ VİNÇ OPERATÖRLÜĞÜ MESLEKİ YETERLİLİK HİZMETLERİ