Tersaneler Genel Müdürlüğü’nün bakım, onarım, yenileştirme, modernizasyon, imalat ve gemi üretim faaliyetlerinde ihtiyaç duyduğu mal ve hizmetlerin uygun kalite, zaman ve fiyata tedarik edilmesini ve ihtiyaç duyulan alanlarda nitelik ve nicelik yönünden yeterli sayıda istekli adayı havuzu oluşturulması maksadıyla "Onaylı Tedarikçi Adayı Değerlendirme Kılavuzu” oluşturulmuştur.
Toplumumuzda yardımlaşma duygusunu geliştirmek, kurban duyarlılığını artırmak ve iyiliği yaygınlaştırmak amacıyla bu yıl "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" sloganı ile ülkemizde ve 145 ülkede fakir, mazlum ve gariplerin sofralarına ulaşılması planlandığı bildirilmiştir.
21. GRUP MESLEK KOMİTESİ FUAR KARARI 09 Ağustos 2018 Perşembe
Odamızda 21. Grup Meslek Komitesi, 5-8 Eylül 2018 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek olan "26. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı"na katılım kararı almıştır.
8. GRUP MESLEK KOMİTESİ FUAR KARARI 09 Ağustos 2018 Perşembe
Odamızda 8. Grup Meslek Komitesi, 5-8 Eylül 2018 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek olan "26. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı"na katılım kararı almıştır.
6 Eylül 2018 tarihinde İstanbul CNR Expo Fuar Alanı’nda düzenlenecektir.
9. GRUP MESLEK KOMİTESİ FUAR KARARI 09 Ağustos 2018 Perşembe
Odamızda 9. Grup Meslek Komitesi, 20-23 Eylül 2018 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek olan "26. Uluslararası Konfeksiyon Makineleri, Nakış Makineleri ve Makine Yan Sanayileri Fuarı "na katılım kararı almıştır.
Ülkemizin de taraf olduğu Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Yapan Taşıtlarda Çalışan Personelin Çalışmalarına İlişkin Avrupa Anlaşması (AETR) hükümlerince zorunlu hale gelen sayısal takograf (ST) uygulaması kapsamında, ST sürücü, şirket, servis ve denetim kartlarının sahiplerine ulaştırılması ile ilgili iş ve işlemlerin TOBB tarafından yürütüldüğü malumlarıdır.
Turunçgiller başta olmak üzere birçok meyve çeşidinde problem teşkil eden ve ihracatta önemli bir karantina zararlısı olan Akdeniz Meyve Sineğinin bölgemizde önemli bir yoğunluğa ulaştığı tespit edilmiştir.
ÇUKUROVA MOBİLYA DEKORASYON FUARI 2-7 EKİMDE TÜYAP ADANA ULUSLARARASI FUAR VE KONGRE MERKEZİNDE
02‑04 Ekim 2018 tarihleri arasında Filipinler'in Manila şehrine yönelik bir ticaret heyeti düzenlenecektir.