Haberler » Yayındakiler
Adana Ticaret Odası altı ayda bir düzenlediği Müşterek Komite Toplantısı, Atila Menevşe Başkanlığında gerçekleştirildi.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, SGK ve İŞKUR İl Müdürlükleri, TOBB’a bağlı; Odamız, Ceyhan, Kozan Ticaret Odaları ve Borsaları ile Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası ve Adana Organize Sanayi Bölgesi ev sahipliğinde İstihdam Seferberliği 2019” bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Odamız 10. Meslek Grubuna (Ayakkabıcılar, çantacılar ve alt sektörleri) kayıtlı 20 firma temsilcisinden oluşan ticaret heyeti, 25-28 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleşen “Euro Shoes 2019” Fuarı’na katılım sağlayarak ticari görüşmelerde bulundu..
Adana Ticaret Odası Şubat ayı olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı İsmail Acı Başkanlığında, Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Odamız 2018 yılı akreditasyon değerlendirmesi sonucunda Türkiye’deki tüm Ticaret Odaları arasında en yüksek puanla birinci seçilmiştir.
ATO’nun düzenlediği İhracat Satış Kampı Danışmanlık Programının son gününde eğitim alan katılımcılara sertifikalarını takdim eden ATO Başkanı Atila Menevşe, “İhracat Satış Kampı Danışmanlık Programı kapsamında 28 katılımcıya, Dış Ticaret Uzmanı Murat Odacı tarafından eğitim ve danışmanlık eğitimi verildi.
OCAK AYI MECLİS TOPLANTIMIZ YAPILDI.. 04 Şubat 2019 Pazartesi
Adana Ticaret Odası Ocak ayı olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı İsmail Acı Başkanlığında, Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
ARALIK AYI MECLİS TOPLANTIMIZ YAPILDI.. 31 Aralık 2018 Pazartesi
Adana Ticaret Odası Aralık ayı olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı İsmail Acı başkanlığında, Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Adana Ticaret Odası İhracatçı Yetiştiriyor; Eğitim Bitmeden İhracat Başladı..
14-16 Aralık tarihleri arasında TOBB’da gerçekleştirilen ve Adana Ticaret Odası Meclis Üyelerinin katıldığı toplantıya dair açıklama yapan Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila MENEVŞE “Yaşadığımız teknoloji çağında, bilgilerin büyük bir hızla değiştiği günümüz dünyasında, Odamızın Meclis Üyelerine yönelik olarak düzenlenen bilgilendirme seminerlerini çok önemsiyoruz” dedi.